Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz opr #3096 üzenetére

    ""Wtf, Te magad írtad le, hogy a playstation egy "újonnan megjelenő , a tortából kérni akaró termék" volt, ami igaz, meg utána amúgy az első xbox is ilyen volt, utána meg leírod, hogy minden ilyen kudarcra van ítélve? ""

    És nem így van ? Nem mindig az lett sikeresebb ami előbb volt ? A Nintendo a kézikonzol piacot 1986 óta uralja, mi tudott sikeres lenni mellette ? Mindig elfelejtem, hogy egy magyar topikban írok itt, és csak tőmondatokban szabad nagyon pontosan fogalmazni. Igen kudaracra vannak itélve mára ezek az újonnan megjelenő termékek, pejoratív értelemben az xbox sem tudta "kinőni" magát (ha már említetted) a nintendo és a sony árnyékából. Sikeres mindegyik, de nem azonos mértékben. Azért picit nézz utánna 2000-res évek eleje óta hány megjelenő konzol terveit inkább kukázták, mert előre láttak ....
    Ha megjelenik a deck, akkor el fog válni mennyire kell az embereknek. Nekem a véleményem az, hogy a kutyának nem fog kelleni, addigra jön egy új Switch is .....Sztem zsákutca, de ez a szubjektív véleményem, mint ahogy a tiéd is az.

Új hozzászólás Aktív témák