Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Carlos Padre #3449 üzenetére

    A MS addig kampányolt azzal, hogy legerősebb konzol = "best way to play" (vagy milyen hülyeség volt a marketing szlogen), amíg valaki a marketing csapatban véletlenül egyszer elfelejtette felszívni a napi csíkot, és rá nem jött, hogy a saját baromságukkal már megint lábonlőtték magukat, mert a pénznyomdának szánt olcsó xss így a saját marketingszlogenjük szerint gyakorlatilag a "worst way to play".
    És amúgy abszolút úgy is gondolom, hogy annak az oka, hogy ott porosodnak szegény xss-ek a polcokon, miközben az xsx meg a ps5-ért lassan egy évvel a megjelenés után is ölre megy a nép, az többek között ennek a hihetetlen módon elszabott marketingstratégiának is köszönhető (meg annak, hogy nincs kicsit drágábban 1tb-os verzió). Mert amúgy, ár-érték-szolgáltatás szempontból verhetetlen ajánlat. Csak nem akkor, amikor egy évig gyömöszöljük az emberek fejébe azt az orbitális baromságot, hogy minden másnál fontosabb a nyers erő, aztán meg kiadjuk a leggyengébb konzolt, hogy "de amúgy ha neked nem számít az élmény, van nálunk ilyen olcsó szar is", ami amúgy szintén baromság, csak a saját kommunikációjuk ezt mondta egy évig, minden létező felületen.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák