Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Egyébként vicces hogy azért indul vizsgálat mert a felvásárlással az MS monopóliumot ÉRHETNE el a COD kapcsán, de az nem probléma hogy a Sony azzal az egyedi szerződéssel amit az Activisionnal kötött és mai napig is érvényes a COD eladásokat tekintve kvázi monopóliumot ért el és tart fent?!

    Csak feltételes módról beszélhetünk hogy monopólium lehet ha az MS felvásárolja a Blizzard lot, miközben a tény az hogy a Sony az eladásai jelentős részét épp a Codokból és az ahhoz kapcsolódó kizárólagos jogokból építette fel és tartja életben.

    Mondjuk engem pont nem izgat az egész sztori igazán, mivel sem a COD sem a Diablo széria nem S zsánerem - de a Minecraft sem.

    :)) :))

    Nem tudtam mit írt nekem az "újonc kollega" S közben mégis válaszoltam. :DDD :DDD

    Szabi® #6693 - Két év alatt csodákat nem lehet várni, csak elég megnézni hogy még olyan nagy AAA cím esetében is mint a God of War eltelt bő 4 év mire folytatás készült el. És ott nem a nulláról indultak neki, az MS új stúdiói talán jövőre tudnak érdemi dolgokat már villogtatni...

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák