Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    Hű.. máskor egészen héten nincs annyi hsz, mint egy érdekesebb BO esemény kapcsán.

    fumble szabály: természetesen ez nem TD! Hol írtam én ilyet, Carvus? A halott labda értelmezés jogos, és köszönöm, de akkor se jó szabály. A labdát utoljára birtokló csapat jöjjön a fumble helyétől.

    GB-Tampa: Kotomicuki, értem. Igen, igazad van, de ugyanezt mondták a NO meccs előtt is. És hogy a pozitív mérlegű csapatok ellen szenvednek, hátrányból nehezen játszanak. A GB nem fogja 4x eladni a labdát, az borítékolható, de egyre jobban áll össze a Tampa is. Izgi meccsre számítok.

    PM15 vs szabályok - tök szabályos szerelés volt csak nagyon szerencsétlen. Futóvá vált, futóként bántak vele. Az olyan zseb-irányítóknak, mint Brady, Brees, Manning az egyik nagy előnye, hogy ilyennek kevésbé teszik ki magukat

    PM15 sérülés: az agyrázkódás nem a földet éréskor történt, hanem előtte egy kicsivel, lehet látni a tekintetén, és ahogy a keze és lába helyzetén. Agyrázkódáshoz nem feltétlenül kell közvetlen ütközés, egy ilyen fura nyak-hátracsapás is kiváltja. Lásd a videót, amit ggeleven linkelt. Ugyanazt mondja, amit én is korábban. És azt is, hogy NEM történt sisak-sisak ütközés abban a playben.
    Ami a sportszerű oldalát illeti, a másodperc töredéke alatt adrenalintól fűtve a földre esés közben nem lehet mindig mindenre figyelni. A védő elsősorban magára figyel, SEMMIT nem látott a másikból és arra, hogy az ellenfél minél kevesebb yardot tegyen meg. Ehhez fogni kell. Ennél sokkal durvább földre viteleket szoktunk látni. Sajnos néha így jön ki, ezért ne futkosson a QB.
    Most jönnek a zavarórepülések, avagy mindent elhiszünk, amit a média ír? Készüljön csak a Bills Henne-ből is egy kicsit. Mindannyian húztunk már meg a nyakunkban ideget, kellemetlen meg minden, de ez senkit nem fog játéktól visszatartani. Ha az lenne, amit darvinya ír, tehát gerincvelő sérülés, akkor betolták volna az MRIbe és egy szép nyakmerevítővel jött volna ki a kórházból. A játékos részéről ez is megnyugtató(nak szánt) kommunikáció a rajongók felé: az agyrázkódás misztikus és sose tudjuk meddig tart, a nyaki húzódás sokkal érthetőbb és bizakodóbb.
    Ha jól tudom, holnap kapunk több infót arról, hogy hivatalosan mi a státusza, milyen sérülést jelentenek neki, benne van-e még az agyrázkódás-protokollban? Akkor többet fogunk tudni.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák