Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz nxswitch #21487 üzenetére

    Ha permadeath módban játszol FEvel és nincs sok tapasztalatod a szériával, akkor mindenképp legyen a csapatod legalább negyede healer, mindenkinél legyen healing potion, defenzívebb csapatod legyen, egykezes fegyver + pajzs, ranged, de persze ez csak az általános, minden csatára más és más setup kell (bár lehet, hogy a weapon triangle híján ez már nem olyan fontos az új részben). Nagyon jól jönnek az olyan effektek, amik csökkentik a bekapott sebzést, gyengízik az ellenséges egységes ütését.
    Lassan, apránként harcolj, megölsz 2-3 ellent, utána szépen rendezed a soraidat, healelgetsz 1-2 körön át, aztán megint nekimész 2-3 ellennek és így tovább, centiről centire haladsz.
    Ha jól tudom itt is van idő visszapörgetésre lehetőség, az nagyban segíti a permadeth módban való végigjátszást, nem kell mindig újrakezdeni a csatát az elejéről.

    Azt meg tudod mondani, hogy csata közbeni mentés milyen módon van a játékban? Biztos, hogy nem engednek hagyományos mentést, esetleg valamilyen "save and exit" mód van, ha valamiért egy hosszú csata közben ki szeeretnél lépni a játékból?

Új hozzászólás Aktív témák