Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz djozsi #22018 üzenetére

    Ez egy f#ng reszelgetés, nem érzed? Most komolyan azon kell rugóznod, hogy én azt mondtam, a BC sikeres funkció az XO-n és számolod a másodperceket? Hagyjuk ezt, nem mondok inkább erre semmit, csak annyit ha olyan nagy kudarc lenne a BC, akkor miért feszülnek rá nagyon komolyan a következő generációban (is), sőt most már a PS is nagyon komolyan veszi még specifikus szabadalmakat is benyújtott és komoly munkát fektetnek bele.
    Ráadásul az alap felvetésem a Wii-hez kapcsolódott, hogy szerintem egy Wii emulátor sikeres termék lenne a Switchen.
    Inkább le se írom, mert előhúzol valahonnan egy statisztikát, hogy cáfolni próbálj, de mégis milyen sikeresek volta a különféle retro gépek, elkapkodták őket, az emulátorokat is kajálják a népek.
    A Wii-n rengeteg jó kis játék van, ráadásul szerintem egész jól néznek ki főleg a Nintendo címek, pláne kézi módban, ahogy a linkelt YT videó is mutatja.
    Egy olyan fiatalnak, akinek a Switch az első konzolja simán adna játékélményt. Engem főleg a parti játékok miatt érdekelne, mindenki megtalálná a maga játékait.
    Lehet, hogy lesz előbb-utóbb erre fejlesztői kapacitás a Nintendónál. Én örülnék neki nagyon. A Wii viszonylag egyszerű HW volt és már most is egész jó emulátor van rá, a Nintendo kicsi megreszelné és még hatékonyabbá tenné meg a joy cont hozzá illesztené és kész. Nem kéne olyan nagyon sok munkát belefektetniük szerintem, mondjuk szemben egy x360 BC-vel.

Új hozzászólás Aktív témák