Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz 30z.Samu #24260 üzenetére

    Nyakunkon az új Terminator játék megjelenése, vajon idővel érkezik switchre is, akár majd az új gépre?
    Ez lenne az átkötés, "messziről közelítve", még egy bejegyzés erejéig .

    A 2. rész nem úgy, és annak készült, ahogy lement a moziba. Eredetileg a film végén Sara boldogan játszik a gyerekkel, minden hapy, de Mario Kassar meggyőzte James Cameront, hogy másként fejezze be, és maradjon nyitva a lehetőség a folytatásra. Ez meg is történt, a mozis verzióban, a csúnya felhők alatt Sara monológjával végződik. Máshol is hozzá nyúltak. A filmben elhangzik, ez a neuron mintájú, önfejlesztő vezérlő processzor, de az eredetiben, ez a funkció le lett tiltva, hogy nehogymá önállósítsa magát. Ezt egy fejlékelős jelenetben visszakapcsolták Arnoldban.
    És itt jelentkezik ellentmondás, mivel azt a T800-ast az olvadó fémbe engedték, vajon ki kapcsolta vissza a filmbéli modelben. A másik ellentmondás, hogy lehetet ez is a 101-es model, ahogy az új filmben említett? Hisz nem ugyanaz a két T800, csak külső megjelenésre. Kíváncsi lennék, vajon az eredeti nyelvű változatban is 101-est említett-e.
    Sara magyar hangja nagyon jó volt az első két részben, viszont ebben közel sem adja át annyira magát. Emiatt bánom, hogy nem redeti nyelven néztük meg. a film elején is jobb lett volna ha újra keverik a második részből vett intézetes jelenetet, vagy bevágkák egy az egybe, mintsem újra felvegyék, csak, hogy 100 csatornás szörránd dolbi akármi hangzása legyen.

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák