Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz adalbert1 #29225 üzenetére

    Én most 2 hétig home office-ban és kényszerszabadságon voltam (utóbbi alatt ugyanúgy dolgoztam, mintha home office-ban lettem volna - fasza), de azért esténként volt időm kikapcsolni játékkal.

    Vegyesen toltam PS4-et és Switch-et, előbbin nemrég fejeztem be a Doom Eternal-t, ami - minden túlzás nélkül állíthatom - életem legjobb FPS-élményét adta! Egyszerűen zseniális lett, day 0 vétel lesz Switch-re is, ahogy a 2016-os Doom is day 0 vétel volt PS4-re és aztán Switch-re is. Ezen felül multiban sokat játszok haverokkal, arra a PS4 még mindig a legjobb platform (CoD, Battlefield, Division 1-2, Mortal Kombat 11, stb.). Ráadásul a Doom Eternal-ban van még újrajátszási faktor is, mert akármennyire alaposan is toltam, el-elmarad egy-egy secret encounter és challenge.

    De azért elő-előkerült a Switch is, befejeztem a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans-t, játszottam Unravel 2-t, egy kis Sniper Elite 3-at, Yoshi's Crafted World-öt, stb. Nemrég újítottam egy 32"-os Dell 4K HDR monitort, amire a PC-n felül rákötöttem a SNES Mini-t, C64 Mini-t, Switch-et is, így mostanság kicsit többet nyomom tabletop módban, mint handheld-ben, de így is nagy élmény. De értem és ismerem az érzést, amit írsz, hogy a lakás bármelyik pontjában fel lehet tűnni a Switch-csel és ez hihetetlen jó dolog. Sokszor előfordul, hogy már leállítottam mindent, de még az ágyban fekve volna kedvem 10-20-30 percet tolni valamivel és akkor ott van kéznél a Switch. Korábban az iPad-et használtam ilyen célra, az sem volt rossz, de ez megint más dimenzió!

    A Call of Juarez: Gunslinger engem is érdekel, lassan 15 éve toltam PC-n az elsőt és nagyon kellemes emlékeim vannak vele kapcsolatban. Aztán egy-két éve volt valamelyik ingyenesen PS3-ra PS Plus-ban, betettem a library-ba, de nem is foglalkoztam vele, lehet rá kéne nézni arra is!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák