Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz DM-Fan #35738 üzenetére

    Abszolút nem az én platformom. Miközben az elmúlt cirka 1 évben, zömében Switch exclukat játszottam végig: Mario Rabbids Kingdom Battle + DLC-t megvettem, Captain Toad Treasure Tracker + DLC-t megvettem, Yoshi's Crafted World, Super Mario Odyssey, New Super Mario U Deluxe, Luigi's Mansion 3, Zelda Breath of The Wild + 2 DLC-t is megvettem, Zelda Link's Awakening, Donkey Kong Tropical Freeze, Hyrule Warriors Age of Calamity.

    Ezek közül 90%-át imádtam, de a BotW-nál nagyon éreztem, hogy nem erre a gépre való, nem méltó ez a gyenge hw hozzá.

    Így van, nagyon tudnék örülni egy legalább 1080p@60 asztali konzolnak tőlük. Nekem is szellemi melóm van, de nagyon igényem van arra, hogy NAAAGY képernyőn lássam, hogy mi történik. Éppen azért is, mert fáradt az elmém/szemem és jól esik nem bélyeg méretben nézni olyan csúcs fun játékokat, mint pl. a LM3.

    De igen, abszolút megértem, hogy neked ez így fér bele. Nekem az NDS-en kívül nagy szerelem handheldem nem volt. Voltak handheldjeim, de szerelem csak az NDS-el lett. Na az pont hozta nekem azt az élményt, amiről írtál, hogy bárhol és bármikor minőségi móka! És annak nagyon op volt a mérete + kihajtható dupla screen, mesés volt. Meg is van még a gép :-) Van limited PSP-m is, de azt se szerettem túlzottan.

    "adnák, arról nem beszélve, hogy amit így megnyernél digitális fronton, azt elbuknád fizikaiban"

    Sajnos tényleg nem tudjuk és nem is lehet lemérni, se megsaccolni, hogy vajon mennyit buknak a fizikaival! Mert buknak és nem keveset. Akárhogy is számoljuk, ha 10 ember tol végig egy egyszer megvett 18.000 Ft-os játékot, az alsó hangon is egy Switch teljes árának bukója. És ez csak 1 játék...

    A fizetésekkel kapcsolatban egyetértek, noha nem kevés olyan embert ismerek, akinek nem tétel 20.000 Ft-ot kiadni egy játékért, mégis bevár egy akciót, vagy 2nd hand veszi. Ahogy szokták volt mondani, a tehetős azért lett az, mert tudja, hogy fogja meg jól a pénzt és nem hagyja kifolyni a kezei közül.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák