Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz pkaresz #35794 üzenetére

    A jelenleg akciósan 35,99 EUR-ért az e-Shop-ban található Mortal Kombat 11 Ultimate változat mindent tartalmaz! Benne van tehát az Aftermath Expansion-ban levő összes karakter, valamint a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 tartalma is, így az a legteljesebb, ha nulláról indulsz.

    Aki kártyásan vette meg anno és még semmilyen kiegészítőt nem vett hozzá eddig, annak ugyanez úgy érthető el, hogy a jelenleg akciósan 29,99 EUR-ért az e-Shop-ban levő Mortal Kombat 11 Ultimate Add-On Bundle-t veszi meg, ami szintén tartalmazza az Aftermath Expansion-ban levő összes karaktert, valamint a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 tartalmát is, csak az alapjáték ebben ugye nincs benne.

    Ezért is írtam, hogy elég megtévesztő a játékkal kapcsolatos gyakorlat, mert ha anno kártyásan megvetted, a játék akkor is felfrissítette magát valamikor tavaly előbb Aftermath-ra, majd Ultimate-re, hiába, hogy semmilyen DLC-t nem vettél hozzá. Csak éppen nem voltak választhatók a plusz karakterek (továbbra is szürkék voltak), de beléjük futhattál, mint ellenfélbe, illetve random választásnál még akár játszhattad is őket (kicsit tease-elt a játék, hogy vedd meg őket).

    Épp ez magyarázza, hogy ha a 35,99 EUR árú teljes MK11 Ultimate-et veszed nulláról, akkor miért telepít 32 GB-ot a játék, illetve ha a meglévő kártyás játékod mellé a 29,99 EUR árú MK11 Ultimate Add-On Bundle-t veszed, akkor miért telepít csak 92 MB-ot. Utóbbi esetben ugyanis már réges-rég le volt Neked is töltve a kártyás játékod mellé minden DLC is, csak nem voltak unlock-olva a plusz karakterek. Ezt teszi meg az Ultimate Add-On Bundle.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák