Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz pkaresz #35802 üzenetére

    "Ha megvolt a régebbi verzió, a nem Ultimate, és még telepítve van a régi vrzió, simán mehet az Ultimate, s frissíti magát, vagy azt le kell törölni s ezt elölről kezdeni?"

    Ha megnézed, a játékaid között már most is Mortal Kombat 11 Ultimate-ként szerepel, hiába, hogy csak a régi alapverzió (vagy a kártyás alapverzió) van telepítve. Jelenleg az 1.026-os verziószámnál jár a játék (a DLC-k megvásárlásától függetlenül is), ami Ultimate-té teszi akkor is, ha nem vettél egyetlen darab DLC-t sem - tehát a DLC-vásárlástól függetlenül is ott van már benne minden. Ergo erre már csak az Ultimate Add-On Bundle-t kell megvenned és 92 MB telepítésével unlock-olsz mindent, amit a játék tud és még nem férsz hozzá.

    Én anno, közel 2 éve megvettem kártyásan az alapjátékot. Ezidáig semmilyen DLC-t nem vettem hozzá, de a játék folyamatosan kapta a patch-eket, fel is hízott a mérete szépen (hiszen szépen letöltött ő minden plusz tartalmat is, függetlenül attól, hogy ahhoz nem enged hozzáférést). Most jött az akció a DLC-kre és el is gondolkodtam, hogy megvegyem egyben a 35,99 EUR értékű teljes játék + összes DLC pakkot és akkor akár el is adhatom a kártyás fizikai példányomat, vagy vegyem meg 29,99 EUR-ért csak az összes DLC-t tartalmazó Ultimate Add-On Bundle-t. Végül utóbbi mellett döntöttem, mert:

    - olcsóbb 6 euróval
    - nem kell 32+ GB-ot letölteni, csak 92 MB-ot
    - amúgy sem adnám el a fizikai példányomat, mert pont azért vettem, hogy ott legyen a gyűjteménybe.

    Hát így.

    szerk.: amúgy ha a teljes, 35,99 EUR árú full pakkot kíséreltem meg megvenni, akkor figyelmeztetett is az e-Shop, hogy ennek a tartalomnak egy részét már birtoklom (hiszen látja, hogy kártyásan telepítve van az alapjáték). Hogy így is letöltötte-e volna újra a teljes játékot, vagy figyelembe vette volna, hogy már telepítve van kártyáról, azt nem tudom, de szerintem simán letöltötte volna újra az egészet, amit nyilván nem akartam volna és egyébként is olcsóbb volt csak a DLC-ket megvenni, a kártyán meg úgyse akarok túladni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák