Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Erősen gondolkodom, hogy veszek egy switchet - vagy v2 vagy oled, bár szinte 100%, hogy a dokkolóban lenne szinte mindig-, de őszintén megmondom, hogy a nintendo nekem kimaradt, 90-es évek eleje óta PCm van, előtte c64em volt. Ha jól értem, akkor switchnél a dobozos játékok nem olyanok, mint pl PCn, hogy igazából egy kód van benne és azt aktiválva hozzákapcsolódik az adott fiókhoz - steam/uplay stb -. A kérdésem az, hogy mi történik ha ez a kártya megsérül, elveszik stb.?

    Én magam részéről egyébként a ring fit adventure miatt venném meg, eléggé érdekes koncepciónak tűnik - oké, nem friss ez sem, sokáig agyalok a dolgokon :DDD -, viszont ha már lesz, akkor vennék rá pár családbarát játékot. Gyerkőcből van kettő, így valami könnyed party játék jó lenne, akár 4 fővel. Mario kartról már hallottam, illetve láttam, hogy a joyokkal hasonlókat lehet mókázni, mint a kinecttel vagy a ps fagyival - valami húst sütöttek 4en egy játékban pl -. Tudnátok ajánlani pár címet, amit mint kezdő nintendosnak idővel tuti ki kéne próbálnia?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák