Új hozzászólás Aktív témák

  • cactuar

    aktív tag

    válasz koncsik #44752 üzenetére

    Én tolom, tegnap délután egész sokat játszottam vele. A Xenoblade Chronicles 3 mellett ez volt idén a másik nagy Nintendo cím, amit igazán vártam.
    Nagyon tetszik. :) Nincs benne olyan igazi, nagy újítás, inkább csak még tovább csiszolták a már meglévő alapokat.
    A menüben gyorsabb a navigálás. Nem kell az elején végignézni a helyzetjelentést, hogy mik az aktuális játékmódok és pályák, hanem elnyomhatod, és ilyenkor a háttérben, rádión mondják el. Miközben vársz, hogy behívjon a játék, szabadon garázdálkodhatsz a gyakorló pályán, stb.

    Turf War-ban kezdésnek 4 pálya van az 1. részből, 4 pálya a másodikból és 4 új pálya. 2 új fegyver, egy rakás új special támadás, stb

    Salmon Run-ban (ez a horda mód) új pályák, új bossok. Mostmár el is lehet dobni a tojásokat(ebből kell minél tobbet a központi kosárba eljuttatni) Volt egy jópofa újítás: egyszer a pálya egy távoli részén volt egy nagy kosár tojás, és láncbaállva kellett egymásnak dobálni, hogy a bázisra vigyünk minél többet. Illetve egy alkalommal beadott egy új főbosst, kb mint egy Godzilla, elég epikus harc volt, de lejárt az idő, nem tudtuk megölni :)

    A kampányvan csak az első világot csináltam meg, ez kb még csak a tutorial volt, de már ennek a végén is volt egy marha jó boss harc.

    Van még egy új kártyagyüjtögetős, pakli építés minijáték. Ilyen Tetrisz szerúen formákat rakunk le, és minél nagyobb területet kell elfoglani. Ez is jópofának tűnik.

    Van újításnak egy katalógus rendszer, ha lép egy szintet, akkor új cuccokat old fel, új title, banner, matricák, emote-ok, stb

    Technikailag is rendben van, a felbontás dinamikus, dokkolva 1080p, kézben 720p, és stabil 60fps végig (kivéve a központi hub, ott valamiéert csak 30fps).

    Engem biztos sokáig le fog kötni, a 2. részt is imádtam, ez meg mindenben egy picit jobb / több lett :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák