Új hozzászólás Aktív témák

  • EmThor

    addikt

    Easy Come, Easy Golf

    A Clap Hanz által készített Everybody's Golf sorozatot ps3-on ismertem meg, azóta is rajongója vagyok. Könnyű vele játszani, remek szórakozás, szerintem a ps3-as változat volt a legjobb, de a psp-s részek is tetszettek. Vita asszem kimaradt, a ps4-es verzió bár a legszebb, de kicsit lelketlen lett. Aztán a Japan Studio-t a Sony feloszlatta, szerintem ennek lehet köze ahhoz, hogy az emlîtett Clap Hanz fejlesztő csapat a következő játékát apple arcade-re adta ki, majd nemrég switch-re.
    A játék jól sikerült (bár apple gépen megy 60fps-sel, ez itt elvileg 30fps de nem zavaró), ugyanolyan könnyed mint eddig, a golfozás fizikája valódinak hat, de mégis könnyű vele a játék, mint a a korábbi részekben. A figurák szerintem nem annyira cukik, az online részt nem próbáltam. Egyedül a grafikával van bajom. Handheld-ben jól néz ki. Dockolva jobban kijönnek a hiányosságok: a háttérben lévő fák sprite-okból állnak (2d papírkivágások amik mindig arra fordulnak mint ahonnan nézed) és a nézők is 2D-s animált figurákra redukálódtak. Ennêl már a ps3 -as változat is többet tudott, és a switch egyezik azzal a teljesítménnyel.
    Most asszem 20€, leárazás után könnyedebb szívvel ajánlom, de maga a játék élvezetes vele, azzal nincs gond, bár még nem sokat játszottam és állítolag sokat kell grindelni.

    Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák