Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz icemad #51776 üzenetére

    Unokaöcsivel vagyok meglőve, hogy mi tévő legyek. Kaptak egy wii-t a hugival tőlem bő egy éve, mert szerintem az a legjobb eszköz óvodásoknak. Sőt kötelezővé tenném, annyira hasznos tud lenni. Viszont amikor bátyám meglátta a kezemben az oled switch-et látogatásom alatt, már arra asszociált, hogy ezt is elajándékozom a gyerekeinek a jövő heti látogatásuk során. Az egy dolog, hogy fillérizéló vagyok, de szerintem még nincs rá felkészülve. Ha keni-vágja a wii-t csukott szemmel (mario és társai), akkor azt mondom, hogy ok. Úgyhogy meg vagyok lőve, hogy keresgéljek gyerekeknek való switch játékokat aprón (+üvegfólia és ütésálló burkolat), vagy inkább wii címekkel bővítsem a repertoárt.
    Annyira el lett cseszve a nevelés része (+ elvált szülők 1000 km-re egymástól), hogy esélytelen vagyok. Egy nem lekorlátozott (pl.: youtube kids, stb) tablet miatt tépem legtöbbet a számat, nem szabadna korlátozás nélkül a kezébe adni, de már itt elhasalok. Gyakorlatilag "demo"-kat tölt a play áruházból, amik 1 perc után dobnak fel reklámot egy másik játékról, amit szintén letölt, és full agresszív lesz az óvodás korú gyerek. Kivenni a kezéből nem lehet, előbb törné el a saját kezét. Mondjuk a wii-s első találkozás is durva volt. Üvöltötte, hogy összetöri a tv-vel együtt. Az egész megyében egyetlen gép volt, és viszonylag nehéz mario játékot adtak mellé, amiben nem volt sikerélménye első próba alatt.
    Ha kapnak switch-et, akkor kellene még egy ütésálló burkolat egy halom játékkal és külön fiókra előfizetés. De ha összetöri az első 2 órában/napban, akkor annak nem volt értelme. Valamilyen szinten kiszúrnék az anyjukkal, mert vehetné a "drága" játékokat. Mi adjuk és vesszük szinte bukó nélkül a játékokat aprón, de ez a németeknél problémásabb lehet nyelvtudás nélkül. De a fő probléma szerintem az, hogy nem tudja értékelni a gyerek, és ugyanúgy földhöz vágná, ahogy teszi bármi mással ami felidegesíti. Telefonokat konkrétan el kell rejteni előle, az apja utolsó 3 telefonja miatta lett pókhálós.
    Kölcsön adnám egy hónapra neked a kölköt, hogy lásson normális példát. Tuti befonnád a hajad, ha kopaszra van nyírva akkor is :DDD

Új hozzászólás Aktív témák