Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Micsurin #51838 üzenetére

    Kb ugyanígy vagyok a BotW-dal (5 szív, +1 stamina), nem akartam elspoilerezni youtube-os videókkal, de kérdezni sem merek nagyon alap dolgokat:
    -nem tudok sütni/főzni, van egy raklap komponensem, nem tudom miket lehet eladni,
    -3 küldetésem van összesen, főgonosz, divány bíszt, és 12 helyszín.
    Ennyi játék után esélytelennek éreztem a helyszínek megtalálását, és nincs másik küldetés. Tök véletlenül kaptam meg a skillek fejlesztésének lehetőségét, amikor visszamentem workshop-ba. Térképet akartam átfésülni, és onnan indultam el a hegy egyik szegletébe.
    Szóval tök jó, hogy elengedik a játékos kezét, de nagyon nem tudom, hogy merre menjek. A kezdeti szabadság után egyből felfele mentem (nem a quest irányába), először azt hittem, hogy hiányzik valamilyen skill a "dungeon"-höz (20-as fegyvereket dobtak az ellenfelek, amikor 4-es club-bal rohangáltam). Aztán arra gondoltam, hogy nem szabadna olyan helyre engedni a játéknak, amit skillek hiányában nem tudok megoldani. Sikerélmény, megyek a tower irányába, 4 fix guardian + 1 mászkálós. 5 percig csápoltam a sok lábasat, már csak 2 lába maradt, de egyhitelt egy lövés. 5 percig ki tudtam mozogni, de közelebb kellett mennem a még meglévő lábaihoz.
    Szóval kb itt vagyok, saját kútfőből egy halom infó hiányzik a játékhoz. Szóval nem feltétlenül kifizetődő az, ha nem olvas utána az ember. De közben kérdezni sem merek ennyire alap dolgokat, hogy ne tűnjek 2x annyira fogyatékosnak, mint amennyire az vagyok :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák