Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Na, meglett ma az Oled :) Lite után nekem az első benyomás nagyon pozitív.

    Pozitívumokkal kezdve, a kijelző között elképesztő különbség van az oled javára, mind a méret mind a minőség tekintetében, csak emiatt megéri váltani. A felbontás nem zavar, a színek megvettek. Nem sokat nyomtam még, kis Mario Odyssey, Hong Kong Massacre meg Steam World Dog 2 ment, de annyival élvezhetőbbek ezek a kis indie címek hogy az nem igaz. Szerintem valamivel jobb a fényerő is, csodát nem várok, de kipróbálom majd kint árnyékban.

    Gamertech.hu-rol rendeltem, 125k volt, ezert cserebe valami mas regios keszuleket kaptam, ami annyit jelent hogy mellekelve volt egy adapter hozza a toltohoz, mert nem szabvany aljzat. Erre mondjuk illett volna felhivni a figyelmet, de mindegy.

    Alza-s kijelző védő üveg nem fedi le a komplett kijelzőt, 2-2mm marad a széleken, illetve vannak kivagasok is benne amik nem tunnek indokoltnak, minden üveg ilyen szar? Elvileg oledhez valo.

    Megneztem az eleje ket oldalt, elvileg nincs felvalva a kijelző es a kék joycon-om is jonak tűnik elsőre, remelem a tipushibakat elkerultem.

    Dokkolva is kipróbáltam a gyerekkel, kell neki a távolság, a 720p azert a 4K tv-n közelről nem a legszebb, de 3 méterről OK.

    A joyconra rakhato fekete bizbasz egy picit szorul, ennek nem tudom mi az oka, biztos hogy jol rakom fel, minusz a minusz jelnel, plusz a plusznal. Mindegy, lehet majd bejaratodik.

    Negativum a súlya, érezhetően nehezebb mint a lite. Egyenlőre nem zavar, meglatjuk majd egy hosszabb session után.

    Masik negatívum, hogy recseg ropog, a lite sokkal-sokkal jobban egybe van, mar ertem mire gondoltak sokan. Ez egy picit illúzió romboló, de játék kozben nem zavaró.

    Valami tok kéne rá, így csupaszon féltem kicsit. De ha tokba rakom akkor meg a joycont macera levenni ugye? :F

    Dokkba muszaj rakni ilyen szivacs cuccot? Ha van folia rajta akkor is osszekarcolja a gepet a dokk?

Új hozzászólás Aktív témák