Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    Próbálom a fiamat egy használt Wii U irányába terelgetni, de lassan nekem kell megtörnöm, mert mindenáron Switch-et akar.

    Ami engem riaszt a Switch-ben az a programok ára. Leginkább az XO árakat ismerem és abból indultam ki. Mondjuk példának minecraft preorder árak Switch-re valami elképesztőek, a legolcsóbb is amit találtam 2x magasabb, mint XO-n a normál ár. Ráadásul XO-n gyakoriak az akciók, remélem van Switch-re is. Minecraft Story mode ugyanez a szorzó. Másik példa Lego Worlds akció nélkül legolcsóbb XO ár 17 font, Switch 27 font.

    Segítsetek már ebben, hogy remélem a Switch-re is vannak leárazások és akciók és nem kell minden programot legalább dupla áron megvenni, mint mondjuk XO-ra. Milyen legális olcsóbb beszerzési források vannak Switch-re?

    Ezek a program árak nekem nagyon riasztóak. Nem tudok sokat költeni játékokra és ha nem találok valami olcsóbb beszerzési lehetőséget, akkor ha nagy veszekedés árán, de nem lesz Switch vásárolva. Illegális megoldások meg nem érdekelnek.

    Főleg kisebb gyereknek való programok érdekelnek, 8 év körüli progik a cél, ami egybevág a nintendo legtöbb játékával. Eddig Wii-je volt a fiamnak, de tönkrement és akkor már inkább valami újabbat szeretnék venni, de ezeket a program árakat nem tudom megengedni. Néztem prograomkat használtan is, de kevés van és azok is drágák, gondolom az új árak miatt. A Wii U-ra legalább sok normális árú használt program vehető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák