Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz ldave #3933 üzenetére

    Hasonlóba gondoltam bele az utóbbi napokban én is.
    Nagyjából ez ment le a fejembe "nemrég végigvittem a PacMan World Re-Pac-et és a Resi 2 remake-t, hamarosan végigtolom a Resi 3 Remake-t és jöhet a 4. rész az akkori kedvenc játékom, utána jöhet a DeadSpace remake, de már megvan véve a Mafia Def. Ed. és a GTA trilogy is viszont ez a Metroid Prime annyira behúzott, kár, hogy nem volt anno GC-m.... álljunk csak meg: kb csak remakekkel játszom a kétezres évek elejéről... (leszámítva DeadSpace-t) :DDD :DDD
    Mondjuk élvezem, mert be tudok pótolni csomó mindent ami anno kimaradt és másnak is van lehetőségük erre akok hardver hiánya miatt vagy az irányítás elavultsága miatt nem szándékoznak játszani az eredeti verzióval.
    Régen semmi bajom nem volt a Resi 4 irányításával, egymás után 3x végigvittem zsinórban, manapság viszont már nem vonzó, mivel átálltam (mint sokan) a modern dual analog irányításra. Mikor 2010 környékén GC tulaj lettem akkor a metroid prime-ot vadásztam mert imádtam akkoriban a Sci-fi játékokat, mikor meg volt lehetőségem játszani vele akkor meg pont az irányítás miatt hagytam abba az elején.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák