Új hozzászólás Aktív témák

  • NiceFire

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy Tosfiba Satellite L300 laptopom- 3 - 4 éves.

    A következő történt: szerettem volna frissíteni az Windows8 op. rendszeremet Windows8.1-re. Mivel frissíteni is kellet elindítottam a Windows Updatert és magára hagytam a laptopot. Mikor vissza tértem a laptop kikapcsolt állapotban volt. Mivel az aksija sajnos 8 perces azt hittem a töltő húzódott ki és lemerülvén aksi mivel áramot nem kapott a gép leállt. Megigazgattam a töltőt és bedugtam a laptopba és a hálózatba is. Nem történt semmi és azóta sem történik. A bekapcsoló gomb megnyomása után a töltés kijelző sárga led villog - jelzi, hogy kevés a delej - majd abbahagyja és néma csend. :((( A töltőn egy digitális fázisceruzával megnéztem át jön az áram, az aksinál lévő érintkezőkben is van áram. Ezzel a fázisceruzával csak azt tudtam ellenőrizni, hogy van e áram azt nem , hogy milyen erősségű, tehát nem kimértem.

    Mi lehet a probléma ? Esetleg van valami biztosíték amit meg lehet nézni ?

    Fontos: ez a laptop még nem volt szétszedve - tudom, jöhet a "meg is érdemled ami történt", meg a "örülj, hogy eddig bírta", és teljesen igazatok is van - így takarítva sem.

    A szervizektől félek én meg nem mertem szétszedni, mert csak a sima pc-nél van gyakorlatom ebben. Ám nem vagyok gyáva figura, ha úgy sem működik és valaki leírja mire kell kiemelten figyelni a laptop szétszerelésnél akkor megteszem, szétszedem.

    Várom ötleteiteket, tanácsaitokat!

    Üdvözlettel

    Hollósi

Új hozzászólás Aktív témák