Új hozzászólás Aktív témák

  • T3TIC

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy a laptopom képernyőjén ha játszok vagy akármit csinálok rajta de inkább ha játszok szinte azonnal egyszercsak bevillan egy általában lila vagy sárga csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyő és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. De pl hogyha zenét hallgatok és megy a lejátszási lista vagy olyan videót nézek amiben beszélnek vagy van hangja akkor a hang megy tovább változatlanul olyan 1-2 percig aztán elhallgat...
    A problémával már volt probléma régebben és naponta programtól és időtől függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van.... Szentem a vírus nem valószínű mert futtattam teljes vizsgálatot több víruskeresővel és nem talát semmit. Am ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program akk csak ritkán áll le. Segítsetek nem tudom mitől lehet... már letöltöttem a legújabb drivert is a videokard-hoz de semmi változás... Am meg: ATI Mobility Radeon HD 2400 a típusa. A gépről pedig : Win 7 Ultimate 64 bit, Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5800 2.00 GHz, 4 GB ram, és 4-5 éves Fujitsu Siemens.
    ------->FONTOS<-------: Csökkentett módban soha nem következik be a probléma. Most is onnan írok...Jelent ez valamit hogy csökkentett módban nem áll le?

Új hozzászólás Aktív témák