Új hozzászólás Aktív témák

  • Imre077

    csendes tag

    Sziasztok!

    Adott egy Fujitsu Lifebook A557-es masina. 2017 júniusában lett vásárlova. Idén márciusban ütötte fel a fejét a probléma, miszerint a WIFI csatlakozás nagyon nehezen megy. Ez alatt azt értem, hogy bekapcsolás után szépen megy van net, de egyszercsak gondol egyet és lecsatlakozik. :( Ilyenkor nincs más választás, mint a router ( TP-LINK TL-WR740N) áramtalanítása 5-10 percig, majd a laptop újraindítása a routerrel egyidőben (próbáltam már csak a gépet, illetve csak a routert újraindítani, de sajnos nem ment). Márciusban már áldoztam rá pár óra Google-ozást és rendszer állítgatást, de semmi.
    Szervízben még nem volt, mivel a procedúra után egy ideig tökéletesen megy minden. Azért zavar leginkább, mert a házban 2 másik gép (mindkettő asztali PC) megy ugyanarról a routerről és ott semmilyen hiba nem jelentkezik :((( , és nem is szeretik a használóik ha naponta 3-szor le-fel kapcsolgatom a WIFI-t.

    Lehet csak az én beképzelt hülyeségem, de mintha ez a probléma akkor jelentkezne, ha lecsukom a képernyőt vagy pedig teljesen kinyitom (feszegetés nélkül természetesen).

    Minden segítséget előre is köszi! :))

Új hozzászólás Aktív témák