Új hozzászólás Aktív témák

  • jacint78

    addikt

    válasz sutyi^ #11605 üzenetére

    Backplate alatt, nem a nyákra rakott értelmetlen lemezt értem, hanem szószerint a hátlai lemezt. Azt azért megjegyezném, hogy sosem szoktam olyat emlegetni, hogy valamelyikk beszart és azért rossz, mindíg eléggé alaposan érvelek is a véleményem mellett, amivel kb. egyedül vagyok. :) Az ASUS-ból is biztos van olyan ami megy 2 hetet és beszarik de olyan biztos nincs, hogy két egymás után küldött kártyának V alakban van törve a nyákja, mert gondolták lespórolják a műanyag szart a gagyibájt 1070 hátuljáról, ami legalább valamennyire tudta tartani a nyákot a nem passzoló hűtőővel. Ebbe a topikba is kb. 2 naponta jön valaki panaszkodni a gagyibájt zörgő ventilátoraira....

    Ez nem optikai csalódás, a DVI elhúzza a lemezt és amikor berakod a gépbe, már újkorában lóg a kártya. És ez a legpuccossab főnix 1060-as, frissen kiszedve a dobozából... Hát miféle igénytelen tákolmány már ez? :W

    A gigabájt kártyáiról már sok mókás kép került fel ide a fórumba is. :DDD Ez egy rossz vicc, és az is, hogy emberek pénzt adnak egy ilyen cuccért.

    És végül az enyém, az olcsó ASUS dual. Nem görbe, nem hajlik, nem feszül, egyszerűen normálisan megvan tervezve és csinálva. Volt ASUS 580 DirectCU II-őm, az egy rakás szar volt, ki kellett támasztani különben lelógott a francba, tehát semmi sem tökéletes. A Dual sem tökéletes, adtak ki hozzá bios-t amivel leáll a ventilátor, de 10% alatt elindul és leáll, mert nem képesek normálisan üzemelni a ventilátorai ilyen alacsony kitöltési tényező mellett, ami gondot nem okoz, de engem idegesített eleinte, viszont még így is mérföldekkel a többi előtt jár.


    És ezeket a képeket én csináltam, nem netről ollóztam, saját kezembe volt, megtapogattam, beüzemeltem őket (ezek csak azok, amiket fényképeztem annyira gázosak), tehát nem a levegőbe beszélek. :)

    [ Szerkesztve ]

    type your text here..

Új hozzászólás Aktív témák