Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Departed #6879 üzenetére

    A számítás lehet helyes, ha a számok helytelenek. :P (én is tudok ám csúfolódós fejet betenni, ez semmin sem változtat). Az, aki most vesz mindegy mennyibe kerül... annak jó, mert megteheti, de nem mérvadó!.
    Nekem legutóbb MSI 1060 GamingX 6G kártyám volt, és iPON-ban 105k volt (ami aztán lement 103k-ig is többször, sőt több webshopban is). És ez a 2. mert a legelső egy Gainward 1060 amit elsők között vettem szintén iPON-ból (és ami most is meg van).
    A jelenlegi, igazán remek 1070 nekem 118k-ba került (AQUA rendelésből, újonnan 141k bruttó helyett :C ) ami az egyik fő oka a cserének. A másik pedig az, hogy ennél nem kell nézni milyen játék, mi lehet maximum mi nem, mert 1080p-ben a min. FPS 60 fölött van. Mellesleg egyféle Gaiward GTX1070 Phoenix kártya van, 3 különböző (normál, GS, GLH) BIOS-szal. Ebből az következik, hogy a legolcsóbb és a legdrágább (GLH) ua. csak a hivatalos BIOS verziót le kell tölteni, és rá kell tenni - további nagy piros pont!
    Nekem ez kellett az ideális Vsync 60FPS@60Hzjátékhoz (ami fix 60FPS, és soha nem megy alá), ami mellett nincs kompromisszum semmilyen téren, és olyan tükör sima, folyamatos a kép mintha egy jó drága G-sync monitoron menne.

    EVL2: itt van a fórumban minden, akit érdekel az meg is találhatja. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák