Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz westlake #1164 üzenetére

    Bakker te gondolatolvasó vagy! :D Tegnap már kicsit fáradt voltam és igen, Vega-t akartam írni. :K

    Így már látom tényleg voltak akik balgaként 120-ért várták az 1070-et. De hát ez abból a 80$ felárból is látszik, hogy esélytelen. Ha a GTX 970 300$-al nyitott és itthon 120 körül volt, akkor az 1070 379$-os nyitóára semmmiképp nem lehet, ezért nem értettem, hogy kik gondolhatták így. Ez nagyon szimpla matek.

    (#1161) akoska07: Teljes mértékben egyetértek veled, én is így gondoltam. Csak ugye az a helyzet, hogy ha neked lenne egy céged majdhogynem monopol helyzetben, te sem adnál jobbat olcsóbban mert nincs semmi ami rákényszerítsen.

    (#1171) Dexar007: Vannak igények, amik indokolják a jobb kártyát. Nem megyek bele túlságosan mert sok lenne az offtopik, de még csak nem is kell annyira HC gamernek lenned hozzá, csupán néhány tetszőleges igény kell (bármi ami feljön gaming és nem gaming kapcsán).

    (#1182) Borisz76: Na itt még 250k-s ár alatt is van. :) Ha jól tudom No-ban 20% körüli az áfa, ennyivel olcsóbb kb.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák