Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackSoft

    addikt

    válasz keIdor #24448 üzenetére

    Én igazából azokat azért írtam, mert mindig megkapom ezeket itt valakitől, akármi is van a videóban :D De most többnyire, ami a videóban szerepel az úgy van. A játékról az alapvéleményem nem változott meg, ez egy fillért nem ér szerintem. Technikai gondok meg voltak bőven, DX hibával nem lehetett telepíteni a játékot, és gyakran kilép random, ahogyan a videóban is történik állandóan, bár annak a megoldására rájöttem (RTSS kikapcs...), és semmi nem tudja felvenni a játékot, csak a FRAPS látja, az meg használhatatlan már a terhelés, és a fájlméret miatt.

    Persze szoktam hibázni, ezt sosem tagadtam, volt sokszor, hogy valamiről azért lett több videó, mert az elsőben nem felelt meg minden a valóságnak a saját hibám miatt. Azért Z is csinált már pár játékból 2. videót, ahol elmondta, mit mondott rosszul az elsőben, mert valamiről nem tudott még akkor.

    Más:

    Nem tudom ki játszott már vele. Én megvettem, mert nem volt drága, de érdekelt egyáltalán, és az első 2 perc ideje alatt gondolkodtam is az ALT+F4-en, majd a törlésen.
    2órával később, hogy befejeződött az epizód, számomra az év játéka címet nagyon gyanús, hogy elnyerte :U

    [ Szerkesztve ]

    ---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

Új hozzászólás Aktív témák