Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz Daemon75 #5469 üzenetére

    Szerintem már pár órája itt van, csak, eddig tartott neki, amire elolvasta a róla szóló hsz-eket. :)

    (#5467) Daemon75: Pedig azt gondoltam, hogy szeret kimozdulni otthonról, egy kis örökmozgó a srác. :) Hát múltkor lement fát hasítani meg egyik nap kutyát sétáltatni... ;]

    "És ha tudni akarod múlt héten toltuk végig co-opba a Dead Island Riptidot!!"
    Erre csak egy valamit tudok írni: aztak.rvaf@szba! Ezt így egybe! :) Meglepett a dolog, ezt azért nem gondoltam volna rólad. ;)

    (#5468) norb55:
    "Bennem szerintem egy lakberendező veszett el"
    Akkor itt a lehetőség, tanulj, okosodj és válts munkahelyet! :K

    Azért akárki, akármit mond, a gépfejlesztésnek meg van a maga feelingje, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami nagy fejlesztő.
    Vannak normális játékok még ma is PC-re, nem kell temetni. Persze elismerem, elég sok a hulladék is. Tirexi helyében én sem downgradeltem volna, mert a későbbiekben jól jött volna az erő, ha esetleg lesznek olyan játékok, amelyek érdeklik, lekötik és szeretné végigjátszani. De akkor meg az lesz a bökkenő, hogy nincs hozzá megfelelő VGA, amivel normálisan futna. A lapot, cpu-t, psu-t, sőt még a ramokat én is teljesen feleslegesnek tartottam, ami volt neki. De ettől függetlenül szerintem a konzolok miatt elképzelhető, hogy végleges lesz a döntése. Írom ezt úgy, hogy régebbi munkásságát, hsz-eit nem figyeltem.

Új hozzászólás Aktív témák