Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz VTom #67903 üzenetére

    Eleve elég abból kiindulni, hogyha bejöttek stabilan a boltokba az új procik, utána általában az előző gen procit jellemzően többért tudod megvenni, de jobb esetben is kb. ugyan annyiért...ergo nem veszik meg a "régit".

    A racionális vásárlók/váltók, mondjuk, akik az elején vettek Z170-et Skylake-et, na ők eleve nem fognak, majd csak legkorábban '18-as procira és lapra váltani, pláne, mert az i7-nél kisebb procik semmit se fognak éri. Az irracionálisakat továbbra is hidegen hagyja, megveszi a nagyobbat, kicsit bukik max és ennyi. Nem számít, hogy 6/9/12 hónap, mert az így is-úgy is rövid idő - sőt, ha hamarabb jön ki, kisebbet bukik.

    Mint Z370-Z390 - nagy a távlat - de két dolog lehet:
    1.) Amit egyébként csináltak, fejlesztettek, újítottak volna lényegben, a pár magos step up-on kívül, de a RyZen miatt rákényszerültek egy gyorsabb platform kiadására, lehet, hogy meglepően érdemesebb lesz egy Z390, aminek már a neve is jelzi, hogy fentebb "való" platform, más socket stb. kíséretében
    2.) Csak nekem tűnik így és simán két reszeléssel kiadnak egy refresh-t.

    Én azért szivesen látnám az első opciót, de nem tudom mi lesz, nem vagyok Abu ;]
    Az viszont biztos, hogy, amiben benne lesz egy valódi PCIE 4.0-ás rendszer, az lesz a lényegi előrelépés platform, nézve bármelyiket is addig s1151 megjelenéstől.

    Szaby: Nem fogják, főleg, hogy HEDT 1k$ alatt sem akarnak forrasztani, utólagosan sem. Ezen kívül jobb paszta esetében is, egy év után kiszáradna bármi.

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák