Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz cyberkind #69004 üzenetére

    eletemben nem lattam ennyire rossz helykiosztasu tornyot.

    a CMnel sikerult a bravur, avagy a oldalra forditott videokartyaval es egy elso radiatorral nincs hely SSDnek/vinyonak, egy bovitohely van es a ket 200as ventit megfolytja az elso muanyag (lattad milyen minosege van az elso es a felso resznek?). nem oldalra forditott videokartyaval es csak felso radival mondjuk ki lehet hasznalni az ATX meret elonyeit, meg van hely negy vinyonak. bar a pumpanak ugy sincs.

    az osszereles minosege a Cosmos / Cosmos Sbol kiindulva nevetseges, es a Cosmos anno 169USD MSRPert ment. az also resz fedlapja egyebkent tippre amiatt kellett, mert anelkul egesz biztos vagyok benne, hogy nyeklik a haz. ja es nem lehet megemelni.

    kepen iszonyatosan jol nez ki, de ahogy neztem a szetszedos videot, hat ize. ja es nem lehet hol megemelni, mert az uvegnel nem kene, az elso panel meg nem tunik eleg stabilnak. meh.

    amire jo az az, hogy egy alaplap, egy videokartya, egy M2 SSD, raklap led + 450W konfiguraciora (8700k + 1080ti) tokeletes, szoval kiallitani remek, de hasznalatra hat ize.

    bonusz: nezem a gamernexus tesztet, GPUn sikerult az in-win 805 szintjet replikalni / custom hutovel jelentosen kikapni a 805tol. au.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák