Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Habugi #73017 üzenetére

    en single skirmishezni szoktam, viszont jellemzoen pl a 40x40es The Voidon, 7 Hard / Soiran AI ellen (akik csapatban csak engem tamadnak), 500as egyseglimittel. igy szerintem erthetobb, hogy mire panaszkodom :). alxet nem szeretem, mert en turtle / steamroller strategiat szoktam jatszani, ugy meg sok ertelme nincs, hogy 15 perc utan experimentalokat kapok a nyakamba es 30 perc utan game enderje van ha nem megyek neki azonnal es nem szoritom be.

    Nuke ON ;), bar en altalaban raketazni ritkan szoktam. mind a negy fakcioval szoktam jatszani, cybriant szeretem a saskajaras miatt de a vedelem kiepitese mikromanagementet igenyel, UEFet imadom a vedelme es a tengeri ereje miatt viszont nehezen tud terjeszkedni (20x20as nem vizi palyatol kinszenvedes a csapatmozgatas es a Mavor se megoldas annihillation eseten), az aeonnak ott az exp resource generator a teleport a support commanderen es a terulettartasra tokeletes ufo de offenzivaban es defenzivaban elmarad egyebkent foleg 20x20 folott, a cybrian meg egy remek all around fakcio, a support commanderen teleporterrel es a nagyobb palyakon gerillahadviseles csucsat kepviselo experimental bomberrel.

    ha a black opsot is nezzuk ott kicsit valtozik a helyzet, UEF kapott egy felig hasznalhato legi experimental unitot, az offenzivaban eddig is eros cybriannak ott van mechagodzilla, az aeonnal pont annyit erosodott a vizi hadero hogy remek legyen, a cybrian bazisvedelme meg szintetlepett.

    multit mivel szoktad tolni egyebkent? sorianbol melyik az aktualis AI?

    btw volt egy program ami bele tudott nyulni a szalkezelesebe mert hasznal tobb szalat, az anno q6600on eleg sokat segitett. viszont a nevere nem emlekszem.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák