Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz TTomax #80453 üzenetére

    Valószínűleg az NV-nél sem sokáig, mert nagyon nem örülnek neki. Ha nem tudják megbeszélni a fejlesztőjével ezt, akkor kénytelenek rakni egy timebombot a driverbe, ami ha nem érzékel bizonyos komponenseket, akkor lelassítja a teljesítményt.

    Főleg a telemetria és az összeomlás-elemző telepítésének hiánya a gond. Azért a GeForce driver hibáinak többségére ezek a komponensek derítenek fényt. Ha ezt egyre több felhasználó nem telepíti, akkor egyre kevesebb hibát tudnak észlelni a központban, így jelentősen csökken a munkavégzésük hatékonysága, ami megsokszorozza a driverhibákat.
    Mondhatja a user, hogy nem akarja ezeket a komponenseket, de nem azért vannak ott, hogy szopassák a vásárlóikat, és azért sem, hogy átkutassák a gépet a poresz után.
    Ráadásul a jó ég tudja, hogy milyen hibákat generál a leválasztott komponensek nem telepítése. Amit ők felkínálnak a telepítőben az úgy van megadva, hogy azokat bizony letesztelték egyben és külön-külön telepítve. Viszont sosem tesztelnek úgy meghajtót, hogy kilövik a hivatalosan nem leválasztható komponenseket. Ergo már csak a support miatt is gond az egész, hiszen egy leadott hibajelentésnél nem tudják, hogy az adott hibát egy normál telepítés utáni gond, vagy a kicsontozott használat okozza. Ez is eléggé közel hozza a timebombot, hiszen így tudnak az ellen védekezni, hogy a user ennyire önhatalmúlag döntsön, hogy mit telepít és mit nem.

    Azt pedig higgyétek el, hogy látják, hogy a mostani driver már egy marha nagy dinoszaurusz, csak szépen kifilézni egy sokkal kisebb, sokkal reszponzívabb, sokkal kevesebb hibát tartalmazó csomaggá marhára nem egyszerű ám. De nem hülyék ott sem, érzik ők is, hogy ezt majd le kell váltani, és nagyon valószínű, hogy a háttérben megy már egy ilyen fejlesztés.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák