Új hozzászólás Aktív témák

  • qad

    senior tag

    válasz daveoff #12421 üzenetére

    A leírás az úgy lenne korrekt ha nem csak a g2G számokal dobálóznának a panelok terén és input lagot is őssze lehetne vetni.
    Első sorban az 1ms nagyon szép adat csak társul mellé egy 10-15 ms-es(a jobbaknál ez a szám 5-10 ms) színes képpont váltás is ami nagyon gyönyőrű kondenzcsíkot fog eredményezni tn panalek esetén. A legtöbb ips azért NEM teszi elmosodottá képet , mert a 6-8 ms-es g2g(gray to gray)mellé picit nagyobb csak a színes képpont váltás.

    A másik dolog az input lag, hiába a sok extra ( g2g 1-ms-es és 120-144 Hz képrfrissítés) ha a videókártya által közvetített képet a monitor csak joval később dolgozza fel (input lag 10 -25 ms ). Persze utána már 1-ms-en belül megjelenítí xD.

    Ez is igazából a lövöldözős fps-el játszóknál számít( a színes képpont váltás mindenkinél, mert nagyon tudja fárasztani a szemet), ezen belül is azoknál akik tudnak a szerverek között válogatni(az alacsony késleltetés miatt).

    Más dolog a 144 Hz, ezt is embere válogatja. Crt monitoromnál már nem nagyon vettem észre különbséget a 75-höz képest(ez sem most volt). Mostani monitoromnál abszolut mind1 ogy 50, 60 vagy 72 Hz-en tolom neki amikor fix 91 az fps. Egyáltalán nem voltozik statom bárhova állítom(1 normálisabb net szolgáltatóval sokkal-sokkal jobban járnék).

    Jöhet az osztás ....:D

Új hozzászólás Aktív témák