Új hozzászólás Aktív témák

  • pidzse4

    aktív tag

    válasz omfgk #11164 üzenetére

    Számodra lehet hogy hihetetlen nekem nem. Nekem jo 60 fps re korlátozva a 4090 . És akkor mi van ? Én igy szeretem ennnyi te másképp és akkor mi van . Csak azért mert én nem állok be a sorba ? Mi van akkor ha nekem ez igy pont jó tökéletes? Az hogy neked 125 re jött ki nem jelenti azt hogy ne rakhatnám fel 1,4 re ugy is lealkudják bár megvenni ugy se veszi senki . De egy próbát megért felrakni de az embereknek nincs rá pénze egybe konfigot iszonyu nehéz eladni ezért is bontunk ugy sokkal jobb . De ez is az én dolgom nem a tied , senkinek semmi köze hozzá.

    nutella1: Te nagyon rosszat gondolsz rólam egyáltalán nem gondolom ezt hogy okos vagyok . Csak gondoltam kipróbálom megy e és megosztom ennyi. Mi volt abba tudománytalan hogy igy is lehet vle játszani? Vagy talán hazudtam ? Tökéletesen lehet vele igy is játszani be lett bizonyitva. Hol lenne ezt tudománytalan. Amugy izzadni jó . Ha utánna olvasol a neten a testnek igen is jót tesz az izzadás . Persze gondolom ezt nem is tudtad mert te nagyon okos vagy és reálisan csinálsz mindent. Olyan jó hogy nem vagyok olyan mnint te.

    Az alábbiakban felsorolok néhány előnyt, amit az izzadás hozhat:
    Hőszabályozás: Az izzadás segít a test hőmérsékletének szabályozásában, különösen akkor, ha a külső környezet meleg. Az izzadság a bőrön elpárologva lehűti a testet, így megakadályozza a túlmelegedést.
    Méregtelenítés: Az izzadás segít eltávolítani bizonyos méreganyagokat és káros anyagokat a testből, például nehézfémeket és egyéb káros vegyi anyagokat, amelyeket a bőrön keresztül ürít ki a szervezet.
    Bőrproblémák megelőzése: Az izzadás segíthet megelőzni a bőrproblémákat, mint például a pattanásokat, mivel az izzadság segít kitisztítani a pórusokat és megakadályozza azok elzáródását.
    Immunrendszer támogatása: A kutatások azt mutatják, hogy az izzadás során a testből kiválasztott bizonyos fehérjék segíthetnek erősíteni az immunrendszert és védekezni a fertőzésekkel szemben.

    Te ilyen ember vagy én meg más ember vagyok , még szerencse, remélem ha öreg leszek 60 -70 éves nem leszek olyan életunt és ennyire realista mint te mert akkor el is vágnám az ereimet. Vannak akik azt hiszik élnek de csak vegetálnak és várják a véget és nem is fogják fel. Én élek és jól érzem magam és ha holnap a procira nutellát kenek mx4 paszta helyett akkor megteszem mert ugy hozta kedvem még akkor is ha baromság. Mert igy akarom és nem érdekel az hogy ismeretlewn emberek mit gondolnak erről vagy rólam. Csak a családom véleménye számit semmi más. Ne hogy azt hidd hogy te többet érsz nálam vagy bárkinél . Ahogy én sem érek többet senkinél sem csak én nem korlátozom magam be mint ahogy te teszed magaddal. Lehet megkéne probálnod néha valami örültséget csinálnod hogy végre élj és végre szabadulj fel. Mondjuk utazz el holnap csak ugy Párizsba a pároddal és vacsorázzatok meg egy étteremben csak ugy miért ne. Mert megteheted de nem fogod mert te reálisan látod a világot. Látod mi ebben különbözünk egymástól . Én bármit megcsinálok amihez kedvem van még ha értelme nem sok van. Egyszer élünk. Na mindegy megyek aludj jól.

Új hozzászólás Aktív témák