Új hozzászólás Aktív témák

  • muxi-muxi

    senior tag

    válasz omfgk #12176 üzenetére

    Kizárólag a kártyán levő csati melegszik de nem vészes, csak kézmeleg kontakttal ritkán találkozom, pedig gyártottam már pár nagyteljesítményű kapcsolószekrényt (90 kvadrátos kábellel), meg taperáltam már agyonterhelt kapcsolódobozokat is. Itt inkább az a baj, h nagyon picike ez a csati és kis felületen, kis vezetékkel kell nagy áramot vezetnie - ez így szerintem necc, de a a zöldek mérnökei biztos jobban tudják.

    Sok 4080 review-et végignyálaztam és ez volt az "olcsó oszt jó" kategória (mihez képest olcsó - mások ezért kocsit vesznek). Használt VGA, de h egy autós hasonlattal éljek a fingszűz ülésért nagyon sokat kell fizetni. Gari van rá, remélem nem kell majd használni.

    Részemről - ha lett volna elég pénzem és türelmem - az Asus Creator (ProArt???) széria nyolcvanasa lett volna a befutó - na az a kártya valami időtlen szépség és esztétikum. DE NEM VOLT. Inno3D iChill x3 volt vmelyik népszerűbb magyar boltban, kereken öccázé', meg Gainward (szintén ilyen okádék mint a GameRock - mármint Design ügyében.) Zotac megint csúnya, TUF, SUPRIM - szép de drága, Strix: megfizethetetlen, Aorus dettó. (pedig imádtam az egérmozit már 3080-ason is).

    Összességében: nem rossz, egyáltalán nem rossz. Azt meg hogy mennyivel brutálabb kártya a elődjénél, meg sem említem. Főleg ugyan a DLSS miatt, de nyers erőben sem rossza a VGA. Plusz kevesebbet is eszik, ugye.

    Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Új hozzászólás Aktív témák