Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz kevike576 #1407 üzenetére

    Utálom, hogy igazad lett.

    Rendeltem kemény kettő darab kártyát az AQUA weboldalán, de a weboldal hibája miatt négy lett belőle. Az első rendelés simán lefutott, csak aztán láttam, hogy van üzleti átvétellel is (én meg házhozszállítást nyomtam), ezért le akartam adni egy másik megrendelést, hogy ne a futárra várjak holnap/holnapután. A megrendelés mentésére nem reagált semmit, ezért gyorsan még rápróbáltam párszor, aztán ebből lett négy megrendelés (amiből a honlap semmit nem mutatott). Gondoltam megyek átvenni, a többit meg majd töröltetem, erre amikor szállok ki az autóból, ott sorakoztak az e-mailek, hogy törölve lettek, mert csak "háztartási mennyiség" rendelhető, ami az AQUA szerint kemény egy darab. Állítólag a honlapjukon és az ÁSZF-ben is benne van, de álmomban sem gondoltam, hogy a két darab megrendelés náluk már ipari léptékű történet...

    Ott álltam az üzletben, mint egy rakás szar, aztán a pofámba mondták, hogy így jártam, nem tudnak mit tenni, de örüljek, mert az egyik megrendelést azért kiküldik futárral. Persze nem tudták kiadni (pedig a tenkefürdői raktáruknál lévő üzletben voltam, ahol ott volt a kártya).

    Szartam volna az egészre, ha nem utazás közben 1 órával a megrendelés után törlik vissza a megrendeléseket. Nyilván kocsikázás közben nem a telefont bámultam.

    Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és igyekeztem nagyon kulturált lenni, de a gyerek egyszerűen csak röhögött, ami behallatszott a telefonba, aztán a végére el is durrant az agyam. Nyilván nem úgy, mintha viccet meséltem volna, de a hangján érezni lehetett, hogy kurva elégedett magával.

    Mondom neki, hogy mi a fasznak nem érdeklődtek törlés előtt, hogy mi ez a hirtelen négy megrendelés és talán felhívhattak volna, mert akkor azt kértem volna törölni, amit majd a futár hoz holnap/holnapután és legalább át tudom venni a másikat helyben. A válaszuk tudod mi volt? Az, hogy hívtak. Gyorsan megnéztem, egy rohadt hívásom sem volt, gyakorlatilag hülyének néztek... Aztán, amikor letettem a hívást, hirtelen volt egy nem fogadott AQUA ügyfélszolgálati hívásom. Akkor hívtak, miközben beszéltem velük,már jóval azután, hogy rám baszta az ajtót az üzlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák