Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    válasz mobal #18715 üzenetére

    "18 Turing SMs running at the same clock speeds of NVIDIA’s RTX Quadro series, which is about ~1.7GHz would generate roughly 8 TFLOPS of single precision compute performance. That’s roughly right around what the GTX 1080 is capable of."

    Szóval RTX 2070 formájában kapunk valamit, ami egyenlő az 1070 Ti + OC-val?:) Plíz...

    "Although it’s worthy of note that improvements to the inner-workings of the graphics architecture allows it to make more use of its TFLOPS than Pascal, which would put the RTX 2070 ahead of the GTX 1080 as previous leaks have suggested. Not to mention the built-in acceleration for next generation lighting engines using ray-tracing technology." - ez pedig aktuál számok / RT-s játékok megjelenéséig számomra nem több, mint marketing BS.

    "Turing is said to reach 2GHz clock speeds with a bit of overclocking" - gratulálok. Az enyém 2075ön megy stabilan, minimális overvolttal, és igazából azt sem kérné, csak a miheztartás végett van rajta. Így is valójában a TDP limit az, ami visszafogja...amp extreme, és hasonló agyament kártyákon meg láttunk sokkal komolyabb OC-ket is, mint az én nevetséges +15% fps-em. Next?

    Azt el tudom képzelni, hogy a 2080/2080Ti worthy upgrade lesz (bár a Ti órajelei alapján ez is kétséges), de ahogy nézem, azok alatt már elenyésző nyereségek lesznek...

    Persze végül így is csak ár kérdése a történet. Ha kiszórják őket a mostaniak árán, a rakin lévő korábbi gent pedig szénné akciózzák, akkor jó buli, benne vagyok...

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák