Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz S_x96x_S #42783 üzenetére

    Pontosabban nem szükségszerű, hogy releváns legyen. Az a gond, hogy nem igazán találtam róla infot, mi van ennek a hátterében, és semmi garancia nincs rá, hogy a következő generációban nem bukkan fel. Ráadásul az EM680 2023. júniusi gép, az akkor már több, mint egy éves 6800U-ra épül, ismert chip volt, és mégis kiadták így.
    Meg az is lehet, hogy a chip nem csinál semmi rosszat, hanem a gyártó bénázott - akár még az is, hogy az EM680 egyszeri mellényúlás volt. Csak akkor megnyugtatóbb lenne, ha a gyártó erről köhögne erről pár őszinte sort, könnyebb lenne bízni a későbbi termékeiben...

    #42781 huskydog17: miért ne játszanának a legújabbakkal? Pl. Xbox Game Pass-on vannak új játékok, a többség nem fog önmegtartóztatás jelleggel lemondani róluk a gyenge HW miatt, csak ha fizikailag nem futnak el.
    Meg amúgy is, ezek a 10-20%-ok nagyon hamar érdektelenné válnak, ha az ember elmozdul az aktuális high techrő kocagaming irányba. Nemrég játszottam a Plague Tale: Requiemmel, meg egy éve az AC Valhallára épülő Viking Age-dzsel - tűrhető sebességgel ment mindkettő, azt sem néztem meg, hány FPS.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák