Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz ladybug #81756 üzenetére

    Karancslapujtői 3 kilós fehér parasztkenyér negyedekre vágva van polcon, abból heti 4-5 db fogy, de van hogy nemkenyeres kaja van, olyankor szeletelve lefagyasztjuk és pár nappal később felengedjük.
    Jellemzően heti kb 2 liter 3,5-ös bó'ti sparos dobozos tej megy kávéba(1:1) és teába. Ritkán instant kakaóval kaláccsal.
    Olaj leginkább sütéshez fogy, fagyasztott húsos mittudoménmik mondjuk rizzsel, kb. Havi fél liter. Amúgy kajába olíva vagy disznózsír, pirítósra kizárólag libazsír.
    Kaja meg minden, párolt ző'dségektől sült főtt halon halászlén át hurkakolbász, pörköltek: marhalábszár, disznó, tepertő, abárolt szalonna, füstölt karaj, füstölt sonka, gulyásleves, székelykáposzta, pacal, nyelv-máj-tüdő pörkőtt, grillezett csirkecomb ketchupos sültkrumlival(pálmaolaj, tudom rohadjakmeg), időnként pizza rendelve, büfés rántott csirkemelles franciasalátás hamburger, bóti kocsonya, rántott brokkoli, -karfiol, -gomba, -tőkehalfilé, füstölt lazac, konzervkagyló, tőkehalmáj, olajos/paradicsomos halak, kolbászos-velős pirítós, chillis bab, hagymás bab, gombás-tejfölös hús tésztával, gyári durum spagetti darált hússal, bolti szósszal maszek bolonyaisan, sajtok szinte minden nap, tojás sülve főve, és még sokan mások. Úgynevezett MINDENevők.

    Veryoldman: nem vagytok egyedül a hagyományos étkekkel

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák