Új hozzászólás Aktív témák

  • umfrider

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy ideje már próbálom okosítani magam okos otthon témában, de még mindig kevés információt kapok/találok.
    Látom, hogy többen használnak Xiaomi rendszert néhány kiegészítővel, viszont amit én szeretnék, arra irányuló megoldást még nem találtam.

    Szó, az említett rendszert szeretném “kiépíteni”, nem sok eszközzel:
    - a starter csomag nyitás és mozgás szempontjából nekem elegendő
    - 3 db kültéri kamerának van elő vezetékelve a ház, így szeretném felpattintani őket

    Utóbbinál jönnek a kérdések. Szvsz kínából fogom megrendelni az eszközöket, így kamerát is ott keresek. Van bárkinek ez irányú tapasztalata?
    melyik kültéri jelenthet megoldást, ami nagy látószöggel bír, wifis (úgy tudom az összes) és nem horror a védőcsőben behozni az áramot hozzá.
    Értem, hogy valamelyikhez adnak 5 M kábelt (2 esetben kevés), de olyan, mintha UTP lehetőség is lenne rajta, akkor azt hogyan rejtem el, hogyan tudom vezeték mentesíteni a látszó részeket, stb stb. Vaaaagy, Xiaomi esetében is lesz egy kis fehér dobozka a kamera mellett, amibe nem túl esztétikusan bele rejtem a kötéseket, aztán a falba pedig csak a betáp fut (na és az milyen vezeték? A villanyszerelő kitér-e a hitéből?)

    Köszönöm az infókat, ha valaki találkozott már hasonló cikkel, ami ezekre a kérdésekre választ ad, azt is szívesen fogadom, mert én nem találtam :F

    'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'

Új hozzászólás Aktív témák