Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby-007

    tag

    válasz cpt rodgi #3186 üzenetére

    Köszi a tanácsot, a házban lenne bent az előszobában, nem kint. Nekem nem tűnik úgy hogy az érintőképernyős változaton ki tudna kopni a számkombináció, de az igaz, hogy ahol nincs nyomkodva ott nincs is nyom :) Viszont alapvetően az id tagot preferálnám, de használható lenne kóddal is. Azt nem választanám, hogy kóddal és id kártyával együtt kelljen feloldani, mert azt csak én fogadnám el a családban :)
    De úgy vélem, ha valaki behatol a lakásba, elkezd üvölteni a benti (kinti ez is kell még valahogy :DD ) sziréna és én kapok róla egy értesítést, és kamerával láthatom hogy éppen megpróbálja a kopásokból kitalálni a négyjegyű kódot az üvöltő sziréna mellett, közben hívom a rendőrséget, hát akkor egészségére annak a behatolónak, aki kitalálja a nem 1234 számkombinációt.
    Félreértés elkerülése végett, nekem ez nem az ajtó nyitásra kell, hanem arra, hogy a riasztót a HA-n be és ki tudjam kapcsolni és mindezt ne egy egyszerű xiaomi switch-el tegyem, mert azt talán még egyszerűbb megnyomni, még ujjlenyomatokat sem kell keresnie hozzá :D

Új hozzászólás Aktív témák