Új hozzászólás Aktív témák

  • namyang

    tag

    Sziasztok!

    Redőny telepítés előtt állok. Rojaflex motorokat javasolt a redőnyös. Ezekről nem találtam túl sok infót, még publikus ár sincs sehol.
    Nagy gondolkodásban vagyok, hogy rádiós vagy kapcsolós legyen. Van olyan kivitelük, hogy rádiós, de egykapcsolós megoldást rá lehet kötni (gondolom megnyomom elindul, megnyomom újra megáll, megnyomom újra elindul a másik irányba).
    A kérdésem, hogy a shelly 2.5 ha később beszerelésre kerül ilyen jellegű használatot is támogat? Vesztek vele valamilyen funkciót? Ha jól sejtem neki így számon kell tudni tartani, hogy a redőny épp lefelé vagy felfelé ment utoljára. Például ha megállítom lefelé menet félállásban a kapcsolóval, majd később a shellynek azt szeretném mondani, hogy húzza le teljesen, akkor ugye 3 impulzust kell majd kiadni (1. elindul felfelé, 2. megáll, 3. elindul lefelé). Sőt, ha távirányítóval kapcsolom, akkor szerintem tudomást sem szerez róla, hogy mozgott a redőny...

    Azt tudom, hogy a legjobb lenne a legegyszerűbb kapcsolós, de a rádiósnak is megvannak a maga előnyei és okosításra nem tudom mikor kerülne sor, de nem azonnal.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák