Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz -mugen- #43017 üzenetére

    Ha tényleg visszaolvasnál (ahogy azt nem tetted eddig), akkor eljutnál oda, ahol ki lett vesézve, hogy miért nem ajánlott a NAS. Röviden: hiába fut rajtuk Linux, a legtöbbje herélt. Kettő: a Ha natívan nem támogatja, és bár fel tudod rá szenvedni, teljesen magadra leszel utalva (és az már kiderült, hogy a Linuxhoz egyelőre lövésed sincs (majd lesz, muszáj picit beletanulni :))) , így saját magad fogod tökön lőni, ráadásul nemigen lesz, aki segítsen és a neten is elvétve találsz majd infót erről).
    Ha képes Dockert futtatni a NAS, akkor meg majd jönnek a Dockeres nyűgök, mert k nehezen tudod majd kezdőként működőre konfigolni és arra sem lesz garancia, hogy a NAS örök életre támogatni fogja magát a Dockert. Ja, és pl. a Syno 3rd party USB kezelését ne is emltsük, illetve a drivereket (pontosabban ezek hiányát -- lásd herélt Linux).

    Ha ezeket vállalod, akkor hajrá :) De ennél tényleg lényegesen egyszerűbb elfogadni, hogy a HA rendszer fusson egy külön "filléres" hardveren és azon lehetőleg más ne is legyen. De a te cuccod lesz, te döntesz, tiéd a kockázat és a felelősség.

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák