Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz McLaca #6434 üzenetére

    Igazad lehet az eltérő beszállítók cuccainak címkézésében, de az 1.0.0 még biztosan nem "Gosund", annak a panelján vmi "HYS" és v3.3 áll.

    Ha esetleg ezekben a chip nem tudna összesített fogyasztást (és így más firmware-rel sem), akkor elég morcos leszek, mert nekem is az lenne a cél, h nagyobb otthoni fogyasztók (pl. most fűtésre is használt klíma, villanybojler, mosógép, hűtő, számítógép) napi és havi fogyasztását folyamatosan lássam, emiatt vettem jópár db-ot...
    Ehhez vezérelni sem kell (ill. a bojler esetén elég az az egyszerű időzítés, amit a gyári app is tud), átflashelés sem lett volna okvetlenül muszáj (bár mint korábban írtam, a gyári fw nem kezeli az időszámításváltást, és egy hete azért nem volt estére melegvíz, mert villanyszerelés miatti áramtalanítás után a bojlerhez használt Blitzwolf nem kapcsolt vissza. Eredetileg azt hittem, nem tartja meg a korábbi állapotát, de nem: azt nem kezeli, ha az áramszünet idején kellett volna bekapcsolnia... saját vezérléssel ez könnyen lekezelhető, ellenőrizhető)

Új hozzászólás Aktív témák