Új hozzászólás Aktív témák

  • teppik_amon

    tag

    Sziasztok.
    Jópár hete valaki linkelte EZT a csodát, X2 néven fut.
    Nagyon szép dolgokat írtak róla, amikor szó volt róla akciós is volt (most olyan 10500ft) én kb 8ezerért meg is rendeltem azon melegében. Megérkezett, jó 3 hete használom.
    Saját tapasztalatok következnek.
    - Amióta megjött még nem töltöttem fel és 3/4en áll a töltése (kb 3 hete megy, jobbára csak napközben, félóránkénti pulzus méréssel!) vagyis az akksija/üzemideje kiváló!
    - A lépésszámlálója hát.. Na mesélem. Egy darabig a Mi band1-el együtt használtam, ahhoz képest 05,* többet mutatott, VISZONT ha nézem a számlálót és sétálok, akkor meg pontosnak tűnik (vajon a mi band csal lefelé?) Tény, hogy minden mást is beszámol lépésnek, egy full tétlen napon is összejön 5-6000 lépés, pedig a lakást se hagytam el. Remélem finomítanak majd az algoritmusán.
    - Pulzusmérés. Nincs mivel összevetnem, de jónak tűnik.
    - Vérnyomás mérés (!) LOL, annyira nevetségesen hangzik, hogy nem is nagyon kísérleteztem vele, ignore.
    -Vér oxigén szint mérés. Valamit mér az tény. Hogy pontos-e azt kétlem. Pl mért már 86%-ot is, ami elég rossz. Összevetni egy ujjra húzhatós véroxigén mérővel még nem volt módom. De ha mérek 1et, aztán tudatosan több levegőt veszek és úgy mérek megint, feljebb megy (95ről 99%-ra ilyenkor). Nem szórakoztam vele sokat.

    Amúgy a programja jópofa (FunDo a neve) sok mindent lehet vele csinálni. Alvás monitor, eszköz keresés, távolról exponálni a fényképezővel (ez akár még hasznos is lehet). Figyelmeztetés hogy igyál, ne ülj sokat, etc.
    Természetesen rezeg ha hívás van, sms, levél, bármi amit beállítasz rá. Ébreszt ha kell, csukló fordításra bekapcsol, dnd mód. Mindenféle riportot generál az elmúlt adatok alapján, alvást figyel. Ez utóbbit nem nagyon használom, csak akkor alszom órával ha kelni kell reggel. (több műszakban dolgozom, hálisten ritkán van hajnali kelés)

    Ami nekem hiányzik belőle: A programjából nem lehet megmondani neki hogy most akkor mérjél vérnyomást/pulzust, akármit, az órát kell böködni.
    Vízálló, bár még nem úsztam vele, csak gyereket fürdettem, megmerítettem párszor, még megy.
    2 gomb van rajta +1 hely az órán ami érintés érzékeny, ezzel a 3al kell játszani és minden menüt elérni. 3 watch face van hozzá, fogalmam sincs hogy lehet-e cserélni/bővíteni őket és hogy (gyanítom nem)
    Amúgy jól összerakott darab, nekem még akár tetszik is. Telefonnal hamar összekapcsolódik, bár néha észrevettem hogy eldobta a kapcsolatot. Ilyenkor a programját kell újraindítani és megy szépen a szinkronizálás.

    Az eddigi tapasztalatok alapján mi band2őt vennék inkább (bár az nem vízálló). De egyelőre marad ez.

Új hozzászólás Aktív témák