Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    Sziasztok!

    Év vége felé tv csere előtt állok.. Most egy Pana 55st60at cserélnék lesz. Vagyis az menne a hálóba, a nappaliba meg egy 65ös OLEDet szeretnék.

    A 8as LG oled széria most indult, viszont több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban.
    65C8at nézegettem, mert ott már alpha 9es proci van, de ahogy olvastam több tech review forumot és cikket azt írják, hogy a C7 + nál is ugyan ez a proci volt. A B8 és a C8 között van kb 60k különbség, de a B8 még Aplha 7 procis. Elvileg B8 és a C8 is hdmi 2.0át tud, tehát a 120fps es tartalom nem annyira számít, főleg, hogy kb tartalom sincs rá.

    Tehát a kérdésem:
    Tényleg a C7 ugyan azzal a procival bír mint a C8? Elvileg előző években csak a design és a hangrendszer különbség volt a B,C,E,W modellek között, ez most ugye folyamatosan változik.
    Képminőségben és megjelenítésében/featurekben mennyivel jelentősebb a C8 előnye a C7-tel szemben?

    Más: Hol lehet régi kifutott TVhez hozzájutni? Ahogy észrevettem, "árukereső,árgép stb" ahogy kijön az új széria sehol sem lehet kapni az előző éves szériát. Használtam sem nagyon találok (hardverapró, marketplace stb..) nyilván aki vesz 500-600kért egy TV-t nem fogja 1 év múlva lecserélni, mert a kövi év szériája 0.2cm-rel vékonyabb és kb 5% + van teljesítményben a régihez képest.

    De ha legyártanak 10 millió tv-t hova a vérbe tűnik a nem eladott eszköz? Van valami bevált webshop/áruház ahol kifutott szériát lehet venni? Gondolom az 1-2 éves tv-nek az ára is jóval kedvezőbb ilyenkor.. pl a C8at most kb 600kért adják, a B8at 540ér. Akkor ha már ilyen 500+ért meg tudnám venni a C7et vagy az E7et boldog lennék.. csak a kérdés az, hogy honnan?!

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák