Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Farkassacred #53281 üzenetére

    Semmiben. Mármint hdmi kábel, vagy jól működik vagy nem. Ez annyiban más hogy certified, biztos hogy működik s lifetime garancia van rá (van már más certified kábel is ami olcsóbb, de itthon kb csak ez kapható amúgy egyelőre). Elég sok hdmi kábel volt már vagy gyárilag olyan h nem hozta amit ígért vagy 2-3 év alatt megmurdált, aq esetén ez kb kizárt, s ha mégis tönkre menne kapsz másikat :) tekintve h 2.1 most jó ideig marad s nehezen hiszem h 5 éven belül kevés lenne a sávszél nekem megérte a biztonságérzet a felárat.
    aranyozott csatlakozók is pl azért jók mert nem korrodálnak s évek. Évtizedek múlva is működnek, az pl minimum nálam bármilyen kábelnél, legyen az hdmi vagy audio kábel...
    de az árba nyílván az is belejátszik hogy aq s a márka, marketing árat is ki kell fizetni :) bár aq kábelek között ez a legolcsóbb 2.1-es széria :)
    (s az árhoz az is hozzátartozik h 3m, minél hosszabb annál drágább egy kábel, 3m felett már nem is nagyon van rendes 2.1-es kábel (5m nem véletlen annyi amennyi aq pearlből...) 5m felett jellemzően már csak optikai hdmi kábelek vannak, s annak is elkérik rendesen az árát :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák