Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz szpeti40 #17573 üzenetére

    értem, akkor az mondjuk úgy "be van tárazva". Nekem jelenleg csak 4 Gb van, most tervezek bővíteni 8-ra, sajnos többet nem kezel a vas. Illetve a rendszer is hdd-n van, kap egy ssd-t , mert azért illik ma már. :)

    #17574stigma:
    Köszönöm a kimerítő választ, egyáltalán nem bántó. Az én konfigom egy fujitsu tx100 s1, xeon 3220 proci, 4 Gb ram, mint írtam fentebb. Most lesz egy bővítés rammal és ssd-vel. Csak eddig nem akartam, mert akkor egyben megcsinálok egy clean installt is omv5-el (esetleg 6-al?).
    Nem maga a rendszer lemez telt meg, hanem az egyik share, ezt jelezte is az omv, hogy 90% felett van, bár nem tudom ennek van e jelentősége. Azt viszont nem tudom tényleg, hogy a rendszernek mennyi helye van, ugye a webes felületen csak a share-ek látszódnak, be kéne lépnem ssh-n, hogy ellenőrizzem, nincs-e ott is gond.
    500-as netem van, amit a tr ki is maxol, régebben nem tapasztaltam, hogy lassította volna egy nagyobb letöltés csak azt amit fentebb is írtam a 200gb-os torrentre, sok file-al (sorozat volt). Ha meglesz az új rendszer, akkor kipróbálom a qbit-et, már csak kíváncsiságból is. A tr-hez van remote gui win alá és androidra is, ez egy elég erős érv mellette, nekem legalábbis, de ha megoldható majd q-val akkor nekem az is megfelel. A verziós problémát ismerem, nézem a bitorrent topicot is, figyelek majd rá.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák