Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Viktor0610 #1192 üzenetére

    Látom azért a mobiltelók mellett jut másra is időd :).

    Melyik buildet tetted fel? A hivatalos bétát? Esetleg tudom javasolni az újabb buildeket: [link]. Némi változtatásokat eszközöltek főleg a widgetek esetében. Általában számos bugot javítanak bennük, ergo jobbak, mint a hivatalos béta (állítólag már jön a beta2 ;)). Egyébként meg valóban gyorsabb, mint a 8-as verzió.

    Widget dolog egy kicsit béna, pláne az új buildekben, nekem jobban tetszett az az elsötétedős képernyős megoldás. Az új verzóba még rögzíteni sem lehet a widgetek pozícióját. Mondjuk nem hiszem, hogy gyakran használni fogom őket. A 9-es verzió többi újdonságai viszont jók (Bittorrentet kivéve, amit szintén nem használok), ezért gondolkodom én is, hogy a 8.54 után már végre a 9-est használjam elsődleges böngészőnek.

    Belegondolva érdekes, hogy pont a két legtöbbet emlegetett új funkció (BitTorrent, widget-ek) hagy hidegen. Ugyanakkor kevesebb szó esik a Content Block-ról, az oldalspecifikus beállításokról és az egyszerű keresőmotor-hozzáadásról, amik a leginkább hiányoznak nekem a 8.xx-as szériából.
    Tetszik még az opera:config panel is, valamint a tetszetősebb hiba- és egyéb üzenetek is jók (bár akkor a legjobbak, ha nem látom őket ;)).

    BTW, nem tud valaki magyar helyesírás ellenőrzőt Operához :).

    [Szerkesztve]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák