Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz modd3r #1420 üzenetére

    Szerintem is. Csak nem tudom, hova sietnek. IE7 még messze van, a FF2 még inkább. Mondtam én, hogy a 9.23 már használható lesz ;].

    Mindenesetre én letöröltem a régi 8.54-et és végképp ezt tettem meg alapértelmezett böngészőnek, ami azzal járt, hogy a levelezésemet is áthelyeztem. Eddigi tapasztalatok:

    - nagyon hiányoltam egy egyszerű, célratörő Opera Migration Tool-t, ami képes lett volna az általam kívánt beállításokat (beállítások, ablak-elrendezés, levelek, jegyzetek...) átmenteni a régi verzióból, mert ez a ''felülírom az új mail mappát a régivel'' nem túl elegáns, és nem is hiszem, hogy mindenkinek triviális..

    - lap megjelenítési hibát eddig itt találtam: [link], a képek elcsúsznak jobbra. De a topikok alapján még jópár layout bug maradt :(.

    - A levelező szűrőkkel voltak problémáim, amíg úgy szűrtek, ahogy szerettem volna

    - miért nem tudja a jegyzeteket importálni??? Később rájöttem, hogy be kell másolni a notes.adr file-t, ami alapesetben nem is jelenik meg az új telepítés után, de akkor is...

    - a magyar menü jó szélesen terül el. Ez nem hiba, csak érdekesség.. :)

    -#1413

    - nem értem, miért kell ennyire együtt kezelni a feed-eket és a leveleket. Számomra ez két külön kategória. Ahogy az is zavar, hogy osztott képen (felül a levelek, alul a konkrét levél) az lenne a jó, ha a konkrét feednek kevés hely jut, mert nem is kell több, leveleknél viszont pont fordítva. De ha egyik helyen elállítom az osztó pozícióját, akkor a másikban is megváltozik. Arról nem is beszélve, hogy miért lett szélesebb az osztó csík... :(

    - magyar fordításban egyelőre nem láttam hibát, gratulálok a készítőjének! :R

    Röviden ennyi, most ismerkedünk... :))

    [Szerkesztve]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák