Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #27441408 #19318 üzenetére

    Szerintem az orcádból picit visszavehetnél, és átkapcsolhatnál a write-only módból az "előbb olvasok, aztán kérdezek, és megpróbálok értelmesen megfogalmazni egy kérdést"-üzemmódba. Mint a korábbi hsz.-ekből leszűrheted, itt a topicban tök jól működik a kommunikáció, ha valaki nem megy át trollba. (Neked mondjuk elég sokszor már sikerült, amikor idejöttél agyba-főbe fikázni az Operát, és az általad használt alternatívákat egekig magasztalni, kontrasztba állítani, ahhoz képest a mai napig az Operát használod.)
    Több oldalon keresztül fejtegettük, mik lesznek az újítások az Opera Nextben, mit butítanak le rajta az előző változatokhoz képest, mennyire hasonlít a Chromiumra, ha már annak egy forkolt változata, milyen régi, megszeretett dolgokat dobáltak ki belőle, és így tovább, erre megkérdezed, mik fognak változni. Pontosan ezt fejtegettük előtted tonnányi hsz.-ben. Akkor ne várd, hogy a kedvedért még egyszer leírjuk, hogy neked megspóroljunk némi időt.
    Blogmotornak meg azt használsz, amit akarsz, kaptál alternatívákat is, a keresőoptimalizáltság nem az Opera topicba tartozik. De nem ez az egyetlen blogmotor. Amúgy meg mivel Google-keresgélésnél a megfelelő kulcsszavakra rákeresve my.opera.com-os blogok is előjönnek, meg ránézve az oldalakra, megvannak a blogmotorban az alapvető szintű keresőoptimalizáltsághoz szükséges dolgok (SEO egy külön szakma, van ezzel kapcsolatos topic), ezért feltételezem, rossz eredményeket biztos nem produkálhat. Puding próbája az evés.
    Az írásaid minőségével pedig nem kell hencegni, mert olyan nagyon szerintem senkit nem érdekel, és nem attól lesznek jók a cikkjeid, hogy Te magad dicsérgeted őket.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák